Camera en geurdetectie

When shit happens, komen wij op de proppen om te ontstoppen!

Camera en geurdetectie

Een doordringende geur in uw woning is vervelend en kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Vaak horen we van onze klanten dat de geurhinder er niet constant is, of niet altijd even sterk. Budget-ontstoppingsdienst ziet het als een uitdaging om toch de oorzaken van de geurhinder te achterhalen. Zo pakken we samen het probleem snel en efficiënt aan!

Camera spoort onzichtbare oorzaken op

Oorzaken van geurhinder zijn niet altijd even gemakkelijk op te sporen omdat de oorzaak vaak ondergronds of ingebouwd zit in uw woning. Budget-ontstoppingsdienst investeert daarom continu in nieuwe technieken van camera- en geurdetectie om u zo goed mogelijk te helpen.

Door bijvoorbeeld speciale rook in leidingen te spuiten met een mistgenerator vinden we wel die lekkages die geurhinder veroorzaken, maar niet meteen zichtbaar waren voor onze camera. Zodra de oorzaak bekend is, maken we werk van een efficiënte oplossing van uw geurhinder.

We houden van een doordachte aanpak, maar we proberen reeds bij onze eerste interventie de oorzaak van de geurhinder aan te duiden en mee na te denken over de beste oplossing.

Wij staan 24/24 klaar voor alle ontstoppingswerken

Budget Ontstoppingsdienst gebruikt cookies om u de beste ervaring te garanderen op deze website.